im_4_0_pachetul-economy-fix

Pachetul Economy – Fix

 

Preturile sunt in Ron si includ manopera si TVA.
*Revizia cuprinde: inlocuirea filtrului de aer, polen, combustibil, ulei, verificarea trenului de rulare, verificarea sistemului de iluminare, diagnoza computerizata.
**Exista diferite dimensiuni de discuri, pretul pachetelor de distributie, discuri si placute de frana pentru codurile de motor BLS si BMM se obtine la cerere.
***La aceste motorizari (Audi A3 8L si Skoda Octavia 1Z) recomandam schimbul placutelor de frana din cadrul pachetului Premium Fix.
****Pretul pentru discurile si placutele de frana spate pentru Audi A3 8L si Skoda Octavia 1Z se obtine la cerere. Pretul acestora depinde de seria de caroserie a masinii. In ceea ce priveste costul discurilor de frana, acesta poate suferi mici variatii in functie de diametrul discurilor de frana.
****In ceea ce priveste inlocuirea distributiei, nu putem garanta functionarea motorului in bune conditii cu varianta Economy Fix.
Recomandarea noastra este efectuarea lucrarii cu varianta Premium Fix.
Ca si recomandare service, ar fi de dorit odata cu inlocuirea distributiei sa fie inlocuita si pompa de apa, deoarece fulia acesteia este supusa la solicitari termice si mecanice, practic aceleasi solicitari pe care le suporta si rolele conducatoare/ intinzatoare ale curelei de distributie.
Au fost cazuri in care, dupa efectuarea distributiei, pompa de apa a inceput sa piarda lichid de racire (antigel) sau a capatat joc in ax, fapt ce a dus la dereglarea distributiei si avarii grave ale motorului. Practic, la inlocuirea pompei de apa odata cu setul de distributie, nu se mai plateste manopera, clientul suporta doar costul pompei de apa, eventual si al unui litru de antigel.
Odata cu schimbarea kitului de distributie, se verifica si starea kitului de transmisie.
Daca sunt constatate defectiuni, se recomanda inlocuirea pieselor constatate defecte (clientul nu plateste manopera).

Contactează-ne:

Please leave this field empty.